Diensten | SILVI | Partners | Over ons | Contact
   
 
 
     
  Tool ontwikkeling  
     
 
  Home / Diensten / Ontwikkeling
 
     
 
Websites en tools
ProcSIMus maakt websites en webtool op basis van het Microsoft .Net framework. Dit maakt het mogelijk om met relatief geringe inspanning integratie met uw Microsoft Office omgeving te bewerkstelligen. Naast het ontwikkelen van sites kunnen wij u ook ondersteunen bij het selecteren van hosting-providers en het opzetten en onderhouden van databases , waaronder mySQL en Microsoft SQL server.
 
Apps voor alle mobiele media op iOS, Android en Windows Phone 8
In de afgelopen periode hebben wij ons verder gespecialiseerd in het ontwikkelen van Apps voor de meest gebruikte platformen (iOS, Android en Windows Phone). Dus of u nu locatiegebonden content wilt aanbieden (via GPS) of de gegevens in een database via mobiele media wilt kunnen aanpassen... Wij leveren u snel en tegen een goede prijs een state-of-the-art app!
 
 
Rekenmodellen in Microsoft Excel
Mede als gevolg van onze simulatie-activiteiten beschikken we over veel kennis van Microsoft Excel. U kunt daar uw voordeel mee doen! Bijvoorbeeld als u specifieke functies wilt toevoegen of op zoek bent naar een manier om de rekenbladen wat te vereenvoudigen. Complex of eenvoudig, wij helpen u hiermee graag verder!
 
     
     
  Wilt u meer weten?  
  Neem dan even contact op voor een vrijblijvend gesprek over de verschillende mogelijkheden.  
     
     
Copyright 2013 by ProcSIMus