Diensten | SILVI | Partners | Over ons | Contact
   
 
 
     
  Onze partners  
     
 
  Home / Partners  
 
     
Business Process Management | Rekenen met Rules
Mavim is met haar product Rules al enige jaren toonaangevend in de markt van Business Process Management software. De samenwerking heeft recent geleid tot een koppeling met onze SILVI simulatiesoftware, waarmee u de data uit Rules eenvoudig kunt gebruiken voor het uitvoeren van scenario analyses. Rekenen met Rules is een unieke oplossing die optimaal gebruik maakt van de kracht van de beide pakketten!
Lees meer >
     
 
Service Management | SILVI en Clientele ITSM
Mproof is specialist op het gebied van servicemanagement. Sinds 2010 biedt zij samen met ProcSIMus de mogelijkheid om de data binnen haar Clientele ITSM software te gebruiken in SILVI voor het uitvoeren van scenario analyses. Omdat binnen servicemanagement het bepalen van de optimale procesinrichting en personeelsbezetting cruciaal is voor de concurrentiepositie, biedt deze combinatie grote voordelen voor partijen die willen anticiperen op kansen in plaats van te reageren op bedreigingen.
Lees meer >
     
 
Financiële tools | Verzuimkostenmeter
Binnen de markt van financiële dienstverlening werkt ProcSIMus sinds dit jaar samen met de Frel Financieel Planners. Het eerste resultaat is de Verzuimkostenmeter waarmee u snel inzicht krijgt in de verborgen kosten binnen uw organisatie als gevolg van financiële problemen onder uw medewerkers. Neem gerust even contact met ons op als u een suggestie heeft voor vergelijkbare financiële tools!
Naar de Verzuimkostenmeter >
     
     
  Ook partner worden?  
  Heeft u een product of dienst waarbij simulatie toegevoegde waarde kan bieden? Neem dan even contact op.
ProcSIMus bekijkt graag samen met u de mogelijkheden om hiervoor SILVI of één van de andere tools in te zetten.
 
     
     
Copyright 2013 by ProcSIMus