Gegevens

 
Als u in het kader aan de linkerzijde van het scherm een item selecteert, dan wordt het tabblad met de bijbehorende basisgegevens getoond. Voor dit onderdeel zien deze gegevens er als volgt uit. In deze paragraaf geven we uitleg over de verschillende elementen. Met een muisklik op een nummer springt u rechtstreeks naar het betreffende element.
 
 
Gegevens
 
1

Naam

 
Vul hier de naam van de wachtrij in. Als u de naam wijzigt dan verandert de vermelding in het linker kader mee.
 
2

Beschrijving

 
In dit veld kunt u eventueel een beschrijving opnemen van de ingevoerde wachtrij.
 
3

Startlengte

 
Vul hier de lengte in, waarmee u wilt dat de betreffende wachtrij in de simulatie van start gaat.
 
4

Maximale lengte

 
Vul hier de lengte in, die binnen de simulatie voor de betreffende wachtrij als maximum zal worden gehanteerd. Mocht deze lengte worden bereikt en er dient zich een nieuwe wachtende aan dan zal deze worden genegeerd. In de rapportage zal daarvan melding worden gemaakt.
 
5

Activiteiten die de wachtrij verkorten

 
In deze tabel staan alle activiteiten vermeld die de wachtrij korter maken. De mate waarin dat gebeurt staat vermeld in de kolom Verkorting. U kunt het aantal aanpassen door in de tabel op de betreffende regel de waarde in de kolom Verkorting aan te passen.
 
6

Activiteiten die de wachtrij verlengen

 
In deze tabel staan alle activiteiten vermeld die de wachtrij langer maken. De mate waarin dat gebeurt staat vermeld in de kolom Verlenging. U kunt het aantal aanpassen door in de tabel op de betreffende regel de waarde in de kolom Verlenging aan te passen.