Service windows

 
Service windows bepalen binnen welke tijdvakken een organisatie geacht wordt beschikbaar te zijn voor het verrichten van activiteiten. In deze paragraaf tonen wij hoe u service windows binnen SILVI  kunt beheren.
 
Het service window Openingstijden bedrijf geeft de standaard bedrijfstijden van de organisatie weer en kan niet worden verwijderd.
 
 
Voor dit onderdeel zijn de onderstaande statistische indicatoren beschikbaar:
 
Aantal uur beschikbaarheid
Service windows worden samengesteld uit productieve- en improductieve tijdblokken. De productieve tijdblokken bevatten de ingeroosterde werktijden. Deze indicator geeft aan hoeveel uur er door het inroosteren van werktijden gemiddeld aan een window wordt toegekend. De gevonden waarden van alle geselecteerde service windows worden in het taartdiagram opgenomen.
 
Aantal uur pauze
Service windows worden samengesteld uit productieve- en improductieve tijdblokken. De improductieve tijdblokken bevatten de ingeroosterde pauzes. Deze indicator geeft aan hoeveel uur er door het inroosteren van pauzes gemiddeld aan een window wordt onttrokken. De gevonden waarden van alle geselecteerde service windows worden in het taartdiagram opgenomen.