Installatie en registratie

 

Systeemvereisten

 
U kunt SILVI op elk systeem installeren voorzien van een Microsoft Windows Vista, Windows7 of Windows8 besturingssysteem.
 
De software controleert tijdens de installatieprocedure eerst of minimaal versie 3.5 van het Microsoft.Net Framework is geïnstalleerd. Als dit niet het geval is wordt dit bestand van het internet gedownload en vervolgens geïnstalleerd. Hiervoor is een actieve internetverbinding vereist.
 
Om simulaties vlot te laten verlopen wordt aanbevolen om de software alleen te installeren op systemen die beschikken over minimaal 2 Gigabyte RAM en een processorsnelheid van 2 Gigahertz. Op systemen die niet aan deze richtlijnen voldoen kan de software wel worden geïnstalleerd maar zullen de prestaties minder zijn.
 
Om SILVI te registreren en met alle functies op te kunnen starten moet het systeem verbonden zijn met internet.
 
 

Installatie

 
De werkwijze voor het installeren van de software luidt als volgt:
 
1. Download van www.silvi.nl de laatste versie van de SILVI software.
2. Pak het gecomprimeerde bestand silvi_setup.zip uit en volg de instructies.
3. Dubbelklik op het bestand silvi_setup.exe  en volg de instructies.
4. Dubbelklik op het bestand silvi_simulator_setup.exe en volg de instructies.
5. Als u beschikt over Microsoft Visio: dubbelklik op het bestand silvi_importmodule_setup.exe en volg de instructies.
 
 

Registratie

 
Als u zich bij ProcSIMus registreert als gebruiker van SILVI dan kunt u gedurende 30 dagen gebruik maken van alle functies van de software: gratis en zonder enige verplichting!
 
De software zal proberen zichzelf, na installatie en bij het eerste gebruik, automatisch via internet te registreren. Als dit succesvol is verlopen verschijnt hiervan een melding op het scherm en heeft u direct toegang tot alle functies van SILVI.
 
Als er geen internetverbinding beschikbaar is, of de registratie is om een andere reden mislukt, dan wordt de software in de rapportagemodus geactiveerd. Hiermee kunt u de uitkomsten van alle met SILVI uitgevoerde simulaties bekijken, maar geen projecten meer openen en simulaties starten. Uw firewall zou hiervan de reden kunnen zijn. Druk in dat geval in het menu Informatie op de onderstaande knop:
 
Installatie en registratie
 
U wordt hiermee naar een pagina van SILVI op internet geleid om de registratieprocedure af te ronden. Mocht u op meer of andere problemen stuiten dan lossen wij die uiteraard graag voor u op. Stuur in dat geval even een e-mail naar support@silvi.nl