Gegevens

 
Als u in het kader aan de linkerzijde van het scherm een item selecteert, dan wordt het tabblad met de bijbehorende basisgegevens getoond. Voor dit onderdeel zien deze gegevens er als volgt uit. In deze paragraaf geven we uitleg over de verschillende elementen. Met een muisklik op een nummer springt u rechtstreeks naar het betreffende element.
 
 
Gegevens
 
1

Naam

 
Vul hier de naam van het beschikbaarheidsprofiel in. Als u de naam wijzigt dan verandert de vermelding in het linker kader mee.
 
2

Beschrijving

 
In dit veld kunt u eventueel een beschrijving opnemen van het ingevoerde profiel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de start- en eindtijden van het werk en de pauzes. Als het aantal profielen toeneemt helpt een goede beschrijving u om ze beter van elkaar te kunnen onderscheiden.
 
3

Gekoppelde resources

 
Kies in dit kader de resources (medewerkers, machines of magazijnen) die u aan het geselecteerde profiel wilt koppelen door de control-toets ingedrukt te houden en vervolgens op de betreffende regel(s) te klikken. U ontkoppelt een resource van het profiel door (met ingedrukte control-toets) nogmaals op de regel te klikken. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.